Home /Prodaja

Prodaja

Prodaja informatičke i uredske opreme

Prodaja informatičke opremePC - Desktop - Laptop - Office

Grafika i tisak

 • ZIDNE TAPETE

  Otkrijte potpuno novu dimenziju uređenja interijera uz originalne zidne tapete. Uz naše moderne tapete za zid učinit ćete svoj dom prostora bogatijim.

 • IZRADA JELOVNIKA

  Vaši jelovnici i cjenici trebaju biti dizajnirani u skladu s vašim interijerom i ponudom Nudimo veliki izbor korica za jelovnike te gotovih dizajna cjenika i jelovnika.

 • LED REKLAME

  Izrada svjetlećih reklama svih vrsta, oblika i dimenzija. Jednostranih, dvostranih, malih, velikih, s neonskim ili LED osvjetljenjem.

 • IZRADA VIZITKI I LOGOTIPA

  Vizitke ili posjetnice su bitan čimbenik kod ostvarivanja kontakata u poslovanju. Dobro dizajnirana vizitka može ostaviti dobar dojam i prepoznatljivost.

FortisANDROID

MOBILNA BLAGAJNA

Moderno rješenje koje možete koristiti iz ureda ili od kuće, ili u pokretnu tamo gdje Vama to odgovara. Kreirajte fiskalne račune na svakom jestu i u bilo koje vrijeme.

FortisPOS Extra

ZA UGOSTITELJE

Kompletno rješenje za vođenje ugostiteljskih objekata kao i trgovačkog poslovanja svih vrsta i veličina. Pogodan je kako za mali objekte brze prehrane tako i za velike restorane i caffe barove.

FortisPOS Keub

ZA PEKARE

Cjelovito rješenje za vođenje pekarskog poslovanja. Osim prodaje, proizvodnje i distribucije, program sadrži i sve trgovačke elemente i preglede. Jednostavno i brzo izračunavanje KEUB-a.

e-poslovanje.hr

ZA USLUŽNE DJELATNOSTI

User friendly sučelje koje pruža jednostavan i brz rad u svim segmentima poslovanja. Modularno rješenje koje se prilagođava vašim potrebama ali i financijskim mogućnostima.