Servis prijenosnih i stolnih računala

      Nudimo široku paletu znanja i usluga za sva područja vezana uz računala, servis računala, održavanje računala, čišćenje virusa, reinstalacija windowsa ili operativnog sustava… Kad god imate poteškoća vezanih uz hardver ili softver, Fabula Fortis podrška brzo i efikasno pronalazi uzrok i rješenje Vašeg problema. Ispravna informatička oprema bitan je dio uspješnog poslovanja te su zbog toga prekidi u radu nepoželjni i skupi. Fabula Fortis vrši servis stolnih i prijenosnih računala u najkraćem mogućem roku, a najčešće je to unutar 24 sata. Obavljamo brzu dijagnostiku, i u dogovoru sa strankom mijenjamo neispravne komponente.

Servis printera

      U vrijeme kada bez kvalitetno ispisanog dokumenta ne možemo ni pomisliti na završetak bilo kakvog posla, tvrtka Fortis je svojim korisnicima osigurao brz i kvalitetan servis laserskih, inkjet i Pos pisača . Naglasak na brz, sa mogućnošću ustupanja zamjenskog pisača naišao ja na sveopće zadovoljstvo velikog broja korisnika. S obzirom na tehnologiju ispisa laserskih, inkjet i Pos uređaja, neophodno je održavanje samih uređaja ili čišćenje pisača radi kvalitetnijeg budućeg ispisa a i produženja vijeka trajanja samog uređaja. 

Mrežne instalacije

       Osigurati dostupnost podataka i informacija glavne su značajke mrežnih instalacija. Kako bi svaki zaposlenik iskoristio sve prednosti informacijskog društva koje se nude potrebno je osigurati brzu i jednostavnu razmjenu podataka i informacija. Na Fortis timu je da napravi mrežu koja je jednostavna za korištenje, pruža veliku sigurnost bilo da se rado o žičanoj ili bežičnoj mreži ili pak kombinaciji. U mogućnosti smo projektirati i izvesti mrežnu instalaciju koje neće nagrđivati vaš radni prostor, nego će se uklopiti u postojeći prostor. Odaberite rješenja koja će Vama, Vašim zaposlenicima i gostima apartmana osigurati nesmetan rad, ramjenu podataka i informacija uz maksimalnu sigurnost

Backup podataka

      Obaviti backup ključna je stvar svakog ozbiljnog korisnika računala ili mobilnog uređaja jer time se na najsigurniji i najbezbolniji način može spasiti sve što se nalazi na računalu ili mobilnom uređaju u slučaju neke nepredviđene situacije. No, dok je na, primjerice, pametnim telefonima napraviti backup čas posla, s Windows „pogonjenim“ računalima postoje određeni problemi.

Stoga, ne dvojite jeli Vam ovakva usluga potrebna. Sigurno zbrinite Vaše podatke kako poslije ne bi imali problema sa spašavanjem Vaših fotografija i dokumenata.

Udaljena podrška

      U slučaju kada vam je potrebna podrška direktno na vašem računalu, na raspolaganju vam je naša udaljena podrška putem Teamviewer aplikacije. Nakon preuzimanja i pokretanja aplikacije za udaljenu podršku prosljedite nam vaš jedinstveni ID. Udaljena podrška će započeti čim bude inicirana s naše strane, te time omogućujemo daljinsko upravljanje Vašom radnom površinom, kao i prijenos datoteka (kao što su firmware ažuriranja i / ili dijagnostičke datoteke).

Fabula Fortis d.o.o. poštuje Vašu privatnost i nikada neće prenijeti podatke na / s računala bez vašeg dopuštenja.

Za preuzimanje aplikacije kliknite ovdje.

Servis kod kuće ili ureda

Fabula Fortis nudi mogućnost dolaska po Vašu računalnu opremu ili servis na licu mjesta. U koliko se radi o manje tehnički zahtjevnom kvaru, serviser će isti riješiti na Vašoj lokaciji.