Home /Wallpaper decor

Wallpaper decor

Zidne tapete u posljednje vrijeme ostvaruju veliki povrat na scenu uređenja interijera. Za razliku od nekada, danas se tapete vrlo često apliciraju samo na jedan zid, i time podižu ukupan dojam prostorije. Otkrijte potpuno novu dimenziju uređenja interijera uz originalne zidne tapete. Na zidnim tapetama često se susreću veseli cvjetni motivi u raznim bojama, od kojih su najuočljivije sheme – crveno-bijela, crno-bijela, crveno-crna, ljubičasto-siva, te topli neutralni tonovi nadopunjeni ružičastim, narančastim i zelenim nijansama. Velika novost su i foto-tapete velikih formata pogodnih za oblaganje čitave površine zida. Pogodne su za uređivanje svih prostorija u domu, ali također i za interijere restorana i barova koje će izgledati zaista impresivno.

U mogućnosti smo isprintati bilo koji motiv, Vašu fotografiju ili pak jednu od mnogih profesionalnih fotografija iz naše kolekcije.  Izaberite motive po svom ukusu, bilo da se radi o tapeti imitacija kamena ili tapete za vrata ili neke druge dekorativne tapete.

Ukoliko tražite savršene tapete za zidove vaših dnevnih boravaka, apartmana ili ureda,  savršene tapete za dječju sobu – došli ste na pravo mjesto!

Kvaliteta tiska i materijala neće Vas ostaviti ravnodušnima.

About the author

admin

Comments (0)

New Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Talk to you

Search Projects

Email Us

Good Support